Social

Boierul Gigi a facut senzatie la B1Tv

Gigi Becali a fost invitat marti, seara, la emisiunea "Sase, vine presa!" de la B1 TV. Dupa ce a dezbatut aprins sansele Stelei in Cupa UEFA, profilul politic al dusmanului sau Calin Popescu Tariceanu si dupa ce s-a ratoit la toti oponentii sai in ale politichiei, Gigi Becali a parasit relaxat studioul. La iesire, un domn i-a inmanat un tablou .
Opera de arta il infatisa pe Gigi Becali tinand harta Romaniei in maini. In acelasi timp, din palmele patronului Stelei curgeau franzele, semn al darniciei sale. Chiar daca scena a starnit multe zambete din partea echipei tehnice de la B1 TV, Gigi Becali nu a parut deranjat. A scos din buzunar un teanc de bani din care a extras tacticos 1.000 de euro pe care i-a inmanat drept multumire pictorului amator . Nu stim daca portretul a ajuns in biroul de la Steaua al lui Becali.

Salam cu branza, infulecate pe ziar

Becali a ajuns la sediul B1 TV cu o ora inaintea inceperii emisiunii la care fusese invitat. "Domnu' Becali, emisiunea incepe la ora 6 ( n.r - ora 18.00), nu la 5, ca de-aia se numeste 'Sase, vine presa!'", i-a explicat timid un tehnician al postului absenta realizatorilor din studio.
Becali nu s-a aratat deranjat. A decretat ca-i este foame. A comandat salam, branza si paine de la supermarket , a intins un ziar pe o masa din studio si a poftit toata echipa tehnica la o gustarica.

(continuarea in Averea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea