Social

Bogdan Mara, spre Alaves

Devenit jucator liber dupa ce nu a acceptat sa-si prelungeasca contractul cu Poli Ejido, grupare din liga a doua spaniola, atacantul Bogdan Mara se afla acum in cautarea unui nou angajament.

SPANIA. Dupa ce a participat alaturi de componentii "Generatiei de Aur" la turneul de fotbal pe plaja de la Saint Maxime, fostul dinamovist s-a intors de cateva zile in tara. "Acum sunt jucator liber si astept sa mi se concretizeze una dintre ofertele pe care le am. Cei de la Poli Ejido mi-au propus prelungirea contractului cu inca doi ani, dar eu i-am refuzat. Cand m-am dus prima oara la ei, erau pe locul intai si vizau promovarea in Primera Division . Apoi am plecat in China si cand m-am intors erau la retrogradare ", povesteste Mara.

CURTAT. In clipa de fata, cea mai concreta oferta venita pe adresa romanului este cea de la Alaves. "Au promovat acum si vor sa se intareasca. Si eu sunt interesat sa joc acolo. Oferte mai exista si de la o echipa din liga a doua, care vrea sa intre in prima liga", a marturisit jucatorul, care in clipa de fata nu este reprezentat de nici un impresar . "Sunt singur. Am niste prieteni care sunt in Spania si discuta in numele meu." Curtat si de echipe din Franta, Germania si China, romanul pune in plan secund o revenire in campionatul intern.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea