Social

Boc si Tariceanu negociaza 11 consilieri tradatori

O treime din CJ Prahova este formata din independenti , prefectul nu mai e sigur de scaunul sau, iar Boc si Tariceanu sint chemati sa medieze conflictul dintre filialele PNL si PD.
Daca PD il va prelua pe Florian Anghel si pe ceilalti demisionari din PNL, filiala liberala prahoveana va cere refacerea algoritmului local. Aceasta i-ar costa pe democrati in primul rind functia de prefect , ocupata chiar de liderul PD Prahova, Corneliu Popescu.

Boc si Tariceanu, chemati sa arbitreze

Sintem hotariti sa solicitam rediscutarea functiilor la nivel judetean, ne-a declarat deputatul Horia Toma, mina dreapta a presedintelui PNL Prahova, Dinu Patriciu . Altminteri, daca PD il preia pe Anghel, care este presedintele Consiliului Judetean, va avea prea mult, intrucit a primit deja postul de prefect. Subiectul a fost abordat si in reuniunea de marti a conducerii centrale a PNL, unde s-a decis ca intre Calin Popescu Tariceanu si Emil Boc sa aiba loc o discutie lamuritoare. Totodata, secretarul general al PNL, Dan Motreanu , a emis ieri un comunicat, avertizind ca primirea demisionarilor de catre filiala PD Prahova ar crea un precedent periculos pentru relatiile viitoare dintre cele doua partide.

File din razboiul cu Patriciu

Totul a pornit de la competitia declansata intre Dinu Patriciu si Florin Anghel pentru presedintia PNL Prahova. Cum la PNL membrii conducerii sint alesi pe lista, impreuna cu presedintele, echipa lui Anghel, care a pierdut alegerile, a ramas fara nici o putere in partid. Acesta a contestat la centru alegerile si, in final, fara sa mai astepte rezultatul contestatiei, a demisionat, luind cu sine si opt consilieri locali precum si pe vicepresedintele CJ Radu Ionescu. La momentul respectiv, presedintii filialelor PNL si PD, Patriciu si Popescu, au dat o declaratie comuna, prin care respingeau un potential transfer al demisionarilor catre PD. Numai ca, ulterior, democratii s-au razgindit. Ca urmare a demisiilor, CJ Prahova are in prezent 11 consilieri fara afiliere politica, dintr-un total de 37, iar conducerea sa este asigurata de trei independenti.
loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Cum se transporta un computer

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.