Social

Boc: Manelistii sunt ultimele resurse umane ale PSD

Presedintele PD-L, Emil Boc, a criticat manelizarea PSD si criza de resurse umane din PNL, contraatacand cu anuntul inscrierii liderului Federatiei Educatiei Nationale, Catalin Croitoru , in randurile democrat-liberalilor.

Boc a aratat ca solutiile de candidati promovate de celelalte partide "se zbat intre solutia de manea a PSD" si un partid cu o criza de resurse umane chiar si pentru functiile de ministru - PNL.

Liderul PD-L a amintit faptul ca social-democratii au fost cei care criticau manelizarea scenei politice, vicele Victor Ponta fiind unul dintre cei mai virulenti critici ai acestui fenomen. "De ieri avem si un manelist candidat pe listele PSD", a aratat Boc, referindu-se la faptul ca Adrian Copilul Minune candideaza pe listele PSD pentru un loc de consilier local la Stefanesti, Ilfov. Presedintele PD-L a insiruit apoi, de pe o foaie, mai multe nume de manelisti despre care a afirmat ca se asteapta sa fie "fata PSD in alegerile locale". "Acestea sunt resursele umane pe care le au", a incheiat ironic Boc.

Trecand la liberali, presedintele PD-L a criticat faptul ca PNL nu are resurse umane nici macar pentru a-si ocupa posturile de ministru. El a rememorat esecul de la Agricultura - Dan Motreanu si "ministrul- caltabos " Decebal Traian Remes -, cel de la Justitie - "experimentul Chiuariu"-, dar si cel de la MAE.

In schimb, PD-L este singurul partid cu proiecte si resurse umane capabile sa isi asume guvernarea la nivel local si central, a sustinut Boc, aducand drept argument inscrierea liderului Federatiei Educatiei Nationale, Catalin Croitoru, in randurile democrat-liberalilor.

Liderul PD-L a precizat ca presedintele FEN va avea statut de invitat in BPN si se va ocupa de coordonarea departamentului pentru invatamant a partidului.

Boc a subliniat ca prin aceasta inscriere nu se politizeaza FEN, intrucat nu exista niciun acord politic intre cele partid si sindicat, care "ramane structura autonoma".
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea