Social

#ancheta #comisie #adriana saftoiu #elena udrea

"Blonda de la Cotroceni" este anchetata de fostul purtator de cuvant al lui Basescu

Fosta “mana dreapta” a sefului de la Cotroceni o va ancheta pe actuala apropiata a presedintelui. Adriana Saftoiu , fostul purtator de cuvant al presedintiei, va face parte din comisia parlamentara care va investiga modul in care au fost cheltuiti banii publici la Ministerul Turismului . Comisia va fi condusa de Ludovic Orban si va avea activitate in timpul vacantei parlamentare.

PNL, initiatorii procedurilor de infiintare a unei comisii parlamentare de ancheta in “cazul Udrea” au vrut sa o propuna pe Saftoiu pentru postul de presedinte al comisiei, insa intr-un final au decis ca Ludovic Orban sa ocupe acest post, dupa cum noteaza Evenimentul Zilei.

Liberalii s-au temut ca in cazul Adrianei Saftoiu sa nu existe vreo suspiciune care sa aiba la baza tensiunile care au existat anterior intre ea si actualul ministru al Turismului. Relatia dintre cele doua nu a fost una prea buna, mai ales dupa plecarea lor de la Cotroceni. Saftoiu si Udrea au fost colege la inceputul mandatului lui Traian Basescu, insa au plecat pe rand: Elena Udrea din functia de consilier de stat la cancelaria presedintelui, mai apoi Adriana Saftoiu , din cea de purtator de cuvant al Presedintiei.

Unii spun ca demisia Adrianei Saftoiu de la Palatul Cotroceni a fost pusa pe seama conflictului cu aceasta, in conditiile in care fostul purtator de cuvant al Presedintiei era obligat sa repare daunele de imagine provocate de Elena Udrea, dupa cum noteaza EVZ. Tensiunile s-au intetit insa mai ales dupa trecerea lui Saftoiu la PNL, cand Udrea a acuzat-o in presa de "lipsa de loialitate si caracter".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea