Social

Blaga si Orban se stiu pe un trend crescator, Gusa are un sondaj care-l da finalist

Ultimul sondaj INSOMAR, care arata la alegerile locale pentru Bucuresti o finala Oprescu (39%)-Blaga (24%), nu le da emotii candidatilor situati pe urmatoarele locuri.

Cu exceptia lui Cristian Diaconescu, fiecare a spus ca detine cercetari sociologice de uz intern care arata ca tendinta electorala le este favorabila. Ludovic Orban a aratat ca el se bate direct cu Vasile Blaga si Sorin Oprescu pentru obtinerea unuia din cele doua locuri din finala si a explicat ca a pornit de la 4-8%, reusind sa atinga, in prezent, 19-20%.

Cozmin Gusa si-a prezentat propriul sondaj, care releva urmatorul clasament: Oprescu, Gusa, Blaga, Orban, Diaconescu. Prin urmare, a explicat Gusa, pentru turul intai principalul sau contracandidat este „un personaj colectiv numit Orblagonescu”. Vasile Blaga a spus ca el se afla „pe un trend ascendent ”, reusind sa obtina cateva procente in plus fata de bagajul din startul campaniei.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea