Social

Blaga: "Ma duc la Primaria Capitalei ca sa o cistig"

Secretarul general al PD-L a recunoscut simbata dupa-amiaza la Realitatea TV ca el va fi, cel mai probabil, candidatul partidului pentru Primaria Municipiului Bucuresti.
 

Vrea sa castige Primaria Capitalei. In caz contrar va demisiona de la sefia organizatiei de Bucuresti. Declaratiile ii apartin secretarului general al PD-L, Vasile Blaga , si au fost facute simbata dupa-amiaza in emisiunea „3x3“ difuzata de Realitatea TV. Totusi, in ciuda declaratiilor de campanie razboinice, Blaga spune insa ca nu s-a luat in partid o decizie oficiala cu privire la candidatura sa. „Ma duc la Primaria Capitalei ca sa o cistig“, a declarat Blaga in emisiune. Iar dupa un moment de pauza, a nuantat: „...Daca ma duc“. Recunoaste insa ca are prima sansa: „Sint mari sanse ca eu sa fiu desemnat candidatul. Insa PD-L nu a luat inca o decizie“.

Blaga pare sa-si fi ales si sloganul cu care se va prezenta in campania pentru cucerirea Bucurestiului. Intrebat de realizatorul emisiunii cum va rezolva problemele Capitalei, Blaga a raspuns: „Toate problemele din Bucuresti se invirt in jurul unei idei, al unui principiu care trebuie respectat: Bucurestiul are nevoie de ordine“.

Secretarul general al PD-L a admis importanta cistigarii Capitalei si a afirmat ca stie ce are de facut in cazul unui eventual esec: „Niciodata nu voi pune in dificultate partidul. Daca va fi vreun cost de platit, eu il voi plati. Deci, daca voi pierde, imi voi da demisia din fruntea organizatiei de Bucuresti“.

In ceea ce priveste omul care va prelua conducerea campaniei electorale a partidului in cazul in care va candida, Blaga a adus aminte ca el impreuna cu actualul primar al Capitalei, Adriean Videanu, si cel al sectorului 3, Liviu Negoita , au fost echipa de campanie a lui Traian Basescu in 2000, cind acesta a adus conducerea Bucurestiului in portofoliul PD. „Unul din noi trei va trebui sa aiba grija de campania nationala“, a spus Blaga, adaugind ca ar fi „mindru“ ca Negoita sa-l ajute la Bucuresti. 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea