Social

#telefoane #masina #magazin online #black friday #tableta # oferte black friday #vanzari black friday

Black Friday, bilant spectaculos. Vezi ce magazin a avut vanzari fabuloase

Tu ce ti-ai cumparat de Black Friday? Este intrebaea care s-a auzit cel mai des in acest weekend. Si, indiferent de ce si-au cumparat romanii, retailerii sunt fericiti: vanzari record si profituri maxime.

In mod traditional, Black Friday are loc in ultima zi din noiembrie, insa multe dintre magazinele romanesti au furat startul si au inceput perioada de reduceri inainte cu o saptamana de data normala. Iar aceasta strategie s-a dovedit a fi una de succes, avand in vedere ca vanzarile au explodat in prima zi a evenimentului, relateaza Business24.ro.

Zeci de masini vandute in cateva minute 

eMAG a vandut, in primele 11 ore ale zilei de Black Friday 2013, cele mai scumpe produse online, stabilind un nou record la 45.000 de euro pentru un Mercedes-Benz, Clasa E 220 CDI Sedan. Pentru acelasi model, magazinul a listat si cel mai mare discount oferit vreodata unui produs tranzactionat online de Black Friday, in valoare de 12.600 de euro. Din cele 63 de autoturisme Dacia, Ford, Mitsubishi, Hyundai si Mercedes-Benz in valoare totala de un milion de euro, au fost vandute 60, mai arata Business24.ro.

La ora 18:00, valoarea totala a vanzarilor eMAG era de 18 milioane de euro, stabilind un nou record. Oficialii companiei isi propusesera insa vanzari in jur de 20 de milioane de euro. 

evoMag a avut, pana la ora 18.00, 140.000 de vizitatori unici. Magazinul online a inregistrat 12.000 de comenzi, in valoare de 1,55 milioane de euro. Tinta de vanzari este de 2 milioane de euro pentru cele trei zile de reducere pe care le ofera retailerul online. 

Ce s-a vanat de Black Friday

In offline, vanzarile au fost la fel de spectaculoase. Flanco a vandut in prima zi de promotii de peste 1 milion de euro, Domo de 4 milioane de euro, in timp ce Altex (unde promotiile au fost disponibile si pe site) sustine ca vineri isi triplase vanzarile fata de anul trecut. Aici, cel mai mare cos de cumparaturi de pe site a depasit 5.000 de euro. 

Cele mai vanate produse au fost electronicele si electrocasnicele. Laptoprile, tabletele, dar si televizoarele si electrocasnicele mari au fost primele care au disparut de pe rafturi, fie acestea virtuale sau nu. Cele mai mari discounturi au fost acordate, in general, la televizoare si laptorpuri, cu mici exceptii, cum ar fi reducerea de peste 12.000 de euro acordata de eMag pentru autoturismul marca Mercedes. 

Pentru cei care nu au apucat sa-si ia „ceva” de Black Friday, pomotiile continua. Multe magazine, precum Domo sau Orange, continua reducerile pana la finale saptamanii viitoare, dar multi retaileri inca nu au organizat ziua cea neagra a cumparaturilor, asteptand data clasica, 29 noiembrie. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea