Social

#Black Friday 2019 #black friday #reduceri

Black Friday 2019! Reduceri de pana la 95%

Pentru unele site-uri Black Friday a inceput mai devreme, altele in schimb, se pregatesc intens cu reduceri de proportii la zeci sau chiar sute de produse, pe care in urmatoarele zile le vei putea cumpara mai iefin ca oricand. Iata care sunt produsele pentru care vei gasi oferte extrem de tentante de Black Friday:

Produse naturiste

Produsele naturiste sunt la mare cautare, motiv pentru care Vegis.ro va oferi reduceri pana la 90% la produse naturiste. Campania de Black Friday 2019 va demara pe 14 noiembrie, de la ora 20.00, campania urmand sa se incheie pe 16 noiembrie, ora 23.59.

Reducerile ajung la 90%, in campanie fiind reduse aproape 2000 de produse, peste 25% dintre produsele listate fiind incluse in promotie. De la suplimente si remedii, apicole, produse bio, alimente si pana la cosmetice naturiste, in toate categoriile de pe site vor exista produse incluse in cea mai importanta campanie de reduceri din an. Nu lipsesc din reduceri nici produsele din top vanzari, precum Mierea de Manuka, uleiul de cocos, super-alimentele de la Niavis sau produsele alimentare bio.

“Anul trecut produsele cu cele mai mari reduceri au fost epuizate intr-un timp record iar anul acesta am alocat stocuri mult mai mari, inclusiv la produsele vedeta. De asemenea, am crescut capacitatea de procesare a comenzilor pentru a expedia cat mai rapid comenzile de Black Friday. Ne-am stabilit ca obiectiv sa expediem 75% din comenzi in primele 24h -declara Mihai Bucuroiu, Director de Dezvoltare si Fondator Vegis.ro.

Carti cu reduceri de pana la 95%

Black Friday ca la carte, pe Libris.ro: In acest an, Libris.ro propune iubitorilor de lectura reduceri pana la 95% la carti in limba romana si engleza. Campania Black Friday Ca la Carte se desfasoara timp de 24h pe data de 15 noiembrie si este cel mai mare eveniment dedicat reducerilor la carte desfasurat pe Libris.ro.

Pe langa stocurile pregatite de Libris.ro pentru Black Friday ca la carte, pentru o functionare optima a campaniei, libraria online Libris.ro a pregatit un landing page dedicat unde vizitatorii pot descoperi reducerile, asistenta tehnica non-stop in perioada campaniei si servere dedicate. De asemenea, echipa Libris va expedia comenzile in maximum 3 zile, astfel incat clientii sa se poata bucura de lectura cat mai rapid.

Jucarii pentru copii

Black Friday este perioada perfecta pentru a achizitiona jucarii la reducere pentru copii, mai ales ca Mos Nicolae si Mos Craciun trebuie sa fie pregatiti cu cele mai frumoase surprize. La acest lucru s-a gandit si EduClass.ro, unde poti gasi reduceri de pana la 70% la jucariile educative.

Pe EduClass.ro Black Friday incepe in seara de 14 noiembrie si dureaza pana duminica, ora 23.59. Reducerile din acest an ajung la 70% si sunt aplicate la peste 1200 produse, cu 20% mai multe fata de anul anterior.

Lenjerie si costume de baie

Pe SevenSins.ro, Black Friday se desfasoara toata luna noiembrie, cu reduceri pana la 60% la seturi de lenjerie, pijamale, corsete, body-uri si alte piese de lenjerie intima, in timp ce costumele de baie beneficiaza de reduceri de 50%.

Aproape 70% dintre produsele de pe site beneficiaza de reduceri, iar comenzile sunt livrate in 48- 72 ore de la plasarea comenzilor.

Anul trecut cele mai cautate produse au fost seturile de lenjerie intima, costumele de baie, body-urile, chemise-urile si corsetele.

Sporturi acvatice

Nu doar magazinele online fac anul acesta reduceri consistente cu ocazia Black Friday. Clubul de inot pentru bebelusi Acvatic Bebe Club ofera luna noiembrie reduceri de 30% la abonamente cu lectii de educatie acvatica pentru bebelusi si copii mici.

“Anul acesta este prima data cand demaram o campanie de Black Friday pentru toti cei care doresc sa ofere un cadou inedit copilului lor sau cuiva drag lor . Vrem sa incurajam parintii sa aduca bebelusii la lectii de inot, pentru a le oferi acces la siguranta acvatica, dar si multitudinea beneficiilor pe care inotul le are asupra sanatatii -abilitati motrice si de coordonare, echilibrarea apetitului si a somnului intarirea sistemului imunitar. “, declara Carmen Dumitru, Fondator Acvatic Bebe Club.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea