Social

Bitter romanesc cu 39 de plante

Dupa sapte ani de studii si cercetari, a aparut pe piata o noua formula de bitter romanesc, in componenta caruia se gasesc 39 de ingrediente naturale . Acestea sunt: afinul, angelica, anghinarea, busuiocul, chimionul, cimbrul, coada-calului, coada-soricelului, coriandrul, dafinul, frasinul, feniculul, galbenelele, gentiana, ienuparul, isopul, levantica, macesul, menta, mesteacanul , nucul, papadia, pelinul, plopul, roinita, salcia, salvia, scortisoara, socul, sovarvul, traista-ciobanului si troscotul. La acestea au fost adaugate inca sapte plante valoroase: captalanul, iarba mare, iarba Sfantului Ioan, Lemnul Domnului, senna, ungurasul si vascul. Amestecul este recomandat in combaterea a peste 50 de afectiuni, de la ameteli, anemii, astm bronsic, gastrite si hepatite la parazitoze intestinale. Pentru fiecare afectiune in parte este necesar avizul specialistului fitoterapeut, care recomanda modalitatile de administrare. Recomandari ale fitoterapeutului Eugen Giurgiu : In bronsita si colici abdominale: se administreaza intern, cate o lingurita cu bitter, de trei ori pe zi, amestecat intr-un pahar cu apa plata sau de izvor. In cazul febrei: cate o lingurita se amesteca intr-un pahar cu apa plata si se administreaza din doua in doua ore. Pentru stimularea memoriei se recomanda cate o lingurita de bitter, diluata in apa de izvor sau plata, dimineata si seara. Aboneaza-te la Newsletter-ul de Sanatate Acasa.ro ca sa afli cum iti mentii sanatatea si frumusetea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea