Social

#campanie electorala #infractiune electorala #campanie electorala bistrita nasaud #alegeri electorale bistrita nasaud

Bistrita-Nasaud: Cazuri de infractiuni electorale

Politia Judeteana Bistrita-Nasaud, politistii fac cercetari in sapte dosare penale care vizeaza infractiuni care au legatura cu campania electorala.

"Doua dintre sesizari se refera la efectuarea unor lucrari de construire, modificare, modernizare sau reabilitare a drumului public fara autorizatia de constructie eliberata in conditiile legii in comunele Feldru si Caianu Mic, iar alte doua sesizari se refera la infractiunea de impiedicare a liberului exercitiu al dreptului de a alege sau de a fi ales, constand in distrugerea de afise si a unui banner electoral, in Lechinta si Sieu-Odorhei", precizeaza Politia Judeteana Bistrita-Nasaud.

Se mai fac cercetari in doua dosare penale privind acordarea de bani si produse alimentare in scop electoral la Salva si Nasaud, situatie reclamata de USL. De asemenea, un candidat a depus o sesizare prin care solicita identificarea persoanelor din cadrul altor partide care ofera mita electorala in judet.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea