Social

#bilete ratb #bilete unice #ratb #metrorex #calatorii ratb #bilete metrou #calatorii metrou

Biletele unice pentru RATB si metrou vor fi disponibile de sambata

Locuitorii Capitalei vor putea circula, incepand cu data de 3 noiembrie, cu biletele unice pentru vehiculele RATB si metrou. Municipalitatea precizeaza ca noile bilete completeaza ofertele actuale ale Metrorex si RATB, care raman in continuare valabile.

Biletele unice sunt de trei tipuri si vor costa intre 5 si 30 de lei.

Primul tip este biletul unic de 60 de minute care va fi valabil o ora de la prima validare si va avea un numar nelimitat de validari in perioada de valabilitate, atat pe RATB, cat si pe metrou. Biletul va costa cinci lei.

Bucurestenii vor avea la dispozitie si biletul unic multiplu cu 10 calatorii de cate 60 de minute pentru fiecare dintre acestea. El va costa 30 de lei si ofera un numar nelimitat de validari pentru fiecare calatorie, pe ambele tipuri de mijloace de transport.

Tot sambata va fi pus in vanzare si abonamentul unic de o zi. El va costa 16 lei, va fi valabil 24 de ore si va oferi un numar nelimitat de validari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea