Social

#ratb #metrorex #bilete unice

Biletele unice pentru Metrorex si RATB vor putea fi folosite incepand cu 3 noiembrie

Cele cinci tipuri de bilete unice pentru Metrorex si RATB vor putea fi folosite incepand cu data de 3 noiembrie 2012. Anuntul a fost facut sambata de Ion Dedu, seful Directiei Transporturi din Primaria Capitalei.

In schimb, biletele unice valabile si pentru CFR vor fi introduse dupa ce vor deveni operationale cursele de trenuri de pe inelul de cale ferata din jurul Bucurestiului.

La sfarsitul lunii septembrie, Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat introducerea a unor bilete valabile pe RATB, Metrorex si CFR.

Este vorba despre biletul unic valabil timp de o ora pentru mijloacele de transport in comun si Metrorex, ce va putea fi cumparat cu 5 lei. Bucurestenii vor putea opta pentru un bilet cu 10 calatorii de cate 60 de minute pentru fiecare calatorie, la pretul de 30 de lei. Calatoriile pot fi folosite atat la metrou, cat si in RATB. De asemenea, va fi disponibil un abonament de o zi. Pretul acestuia va fi de 16 lei.

In prima faza, vor fi disponibile doar bilete de unica folosinta, preincarcate. In acest caz, pe langa tariful biletului sau al abonamentului unic, calatorii vor fi nevoiti sa plateasca si costul cartelei de unica folosinta. Ulterior, vor putea fi achizitionate bilete si abonamente unice si cu ajutorul cardurilor reincarcabile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea