Social

# romania-argentina #romania-franta #bilete meci

Biletele la amicalul cu Argentina, valabile la meciul Romania-Franta din septembrie

Cei 40.000 de suporteri care au achizitionat bilete la amicalul Romania-Argentina , meci care a fost din pacate anulat, vor avea ocazia sa-si recupereze banii, cu tot cu comisionanele aferente.

Federatia Romana de Fotbal mai ofera insa si o alternativa: cei care aleg sa-si pastreze tichetele vor avea acces la meciul Romania-Franta , programat sa aiba loc pe 6 septembrie, pe stadionul National Arena.

"S-au facut eforturi uriase pentru acest meci amical si din partea noastra si din partea Primariei. In plus, nu ne putem juca cu emotiile suporterilor Romaniei. Peste 90 % dintre bilete s-au vandut, ele s-au tiparit, exista deja in mod fizic iar de cateva zile se si distribuie. In cazul in care Argentina refuza sa vina, suporterii au de ales. Cei care doresc pot sa isi pastreze biletele pentru meciul cu Franta din septembrie, daca nu, li se vor returna banii. Bineinteles, cu tot cu comisioanele aferente. Vom merge in pierdere, dar asta este, ne asumam aceasta responsabilitate", a declarat Mircea Sandu, presedintele FRF.

Asociatia de Fotbal din Argentina (AFA) a anuntat, luni seara, demiterea selectionerului Sergio Batista, fapt care a atras suspendarea amicalului cu Romania, programat sa aiba loc pe 10 august, cu prilejul inaugurarii stadionului national arena din Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea