Social

#tren #cfr #bilete tren #scumpire bilete #scumpire bilete ten

Biletele de tren se vor scumpi din toamna

Guvernul planuieste sa majoreze pretul biletelor de tren din luna septembrie, conform informatiilor trecute in scrisoarea de intentie convenita cu Fondul Monetar International la finele lunii iulie.

In acelasi document se precizeaza si faptul ca Executivul intentioneaza sa inchirieze inca 1500 km de sine de cale ferata inoperabile, dar si sa ia masuri pentru a reduce costurile in domeniul feroviar si a rationaliza reteaua de cai ferate.

Totodata, in document se mentioneaza si faptul ca majoritatea rutelor neprofitabile de trafic de calatori au fost deja inchise.

"Pentru a contribui la imbunatatirea performantelor societatii de state de transporturi feroviare de persoane (CFR Calatori), am modificat formula de calcul a subventiei pentru obligatiile de servicii publice (OSP) si am eliminat trenurile internationale si intercity din OSP. Am inchis si majoritatea rutelor neprofitabile de trafic de calatori", se arata in document.

Sursa foto: stiri.mersultrenurilor.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea