Social

#pacient targu-mures bilet de ordine

Bilete de ordine electronice pentru bolnavii din Targu-Mures

Pacientii din Spitalul Clinic Judetean din Targu Mures vor benefica de bilete de ordine electronice introdus de conducerea spitalul.

In urma acestui sistem, in premiera la noi in tara, bolnavii vor fi obligati sa respecte randul la intrarea in cabinet.

Dupa declaratii date de Ovidiu Butuc, managerul spitalului, pentru presa, sistemul functioneaza la fel ca cel de la Serviciul de Pasapoarte si pentru achizitioarea acestuia s-a dat 4000 de euro, bani asigurati din bugetul spitalului.

In ceea ce priveste functionarea acestui bon de ordine, Butuc a declarat ca mecanismul este foarte usor si faciliteaza mult procesul de primire a pacientilor.

“Noul sistem permite pacientului ca, printr-o apasare de buton, sa isi poata procura numarul de ordine la cabinetul din ambulatoriul de specialitate al spitalului la care are trimitere . Imediat dupa aceasta, el este inregistrat automat la cabinetul pentru care a optat, iar ordinea intrarii pacientilor in cabinetul medical este afisata pe un ecran situat in sala de asteptare” a explicat managerul Ovidiu Butuc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea