Social

#bilete de avion low-cost #bilete de avion ieftine #bilete de avion

Bilete de avion de la 5 euro catre destinatii din Europa

Compania low-cost Ryanair vine cu o oferta imbatabila in ceea ce priveste pretul biletelor de avion pentru destinatii din Europa. Preturile unui bilet pornesc de la 4,99 de euro.

Site-ul oficial al companiei le ofera romanilor posibilitatea se a-si achizitiona bilete la preturi incepamd de la 4,99 de euro catre destinatii precum Germania, Dusseldorf, Berlin sau Memmingen. Avioanele deceoleaza fin Timisoara sau Oradea.

Compania low-cost Ryanair vine cu o noua oferta de bilete cu preturi mici pentru zborurile din România, tarifele pornind de la 4,99 euro.

Pentru zboruri din Oradea catre Milano sau din Bucuresti catre Bruxelles si Milano compania propune preturi de 9,99 de euro.

In schimb, daca vrei sa zbori de la Bucuresti la Timisoara trebuie sa scoti din buzunat doar 7,98 euro.

Bilete mai scumpe trebuie sa platesti daca doresti sa pleci din Bucuresti la Roma si Bologna sau de la Oradea la Barcelona. Aceste curse costa 12,99 euro. Iar un zbor din Craiova catre Valencia costa 14,89 de euro

Toate preturile enumerate mai sus sunt pe un singur segment si sunt disponibile doar pentru anumite date din lunile septembrie, octombrie si noiembrie. Ofertele sunt valabile pana pe 25 august, potrivit stirileprotv.ro.

Sursa foto: povestidecalatorie.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea