Social

#atentat aeroport turcia #marturii victime #victime atentat terorist #atentate terorist turcia #victime #romani

Bilantul victimelor atentatului terorist din Turcia, in crestere! Marturiile ingrozitoare ale romanilor

Bilantul victimelor atentatului terorist de pe aeroportul Ataturk din Turcia este in crestere. Numarul deceselor a ajuns la 42 de morti si cel al ranitilor la 239.

Acesta este unul dintre cele mai sangeroase atentate asupra Turciei si al saptelea atentat produs in decursul a sase luni. Atentatul a fost revendicat de gruparea terorista Stat Islamic.

In momentul producrii atentatului peste 40 de romani se aflau pe aeroport. Acestia au trait momente de groaza, insa in fericire, niciunul nu a fost ranit. Declaratiile romanilor sunt insa infioratoare.

"A fost dezastru. Foarte, foarte mare zapaceala. Nu se intelegea nimeni cu nimeni. Am incercat sa ies afara din aeroport, dar nu m-au lasat din cauza pasaportului. Am pierdut zborul de 12 noaptea si am ramas pana dimineata. Ma simt eliberat ca am scapat.",a declarat unul dintre romani pentru stirileprotv.ro

"Ca la bombe, peretii sunt sparti si negri. Oamenii sunt speriati, se uita in stanga si-n dreapta. Nimeni nu vorbeste nimic. Politie, controale. Eu aseara (n. r. – marti seara) mi-am anulat zborul pentru astazi, pentru ca se putea intampla oricand asa ceva. Am zis multumesc lui Dumnezeu ca mi-am anulat zborul.", a spus un alt roman.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea