Social

Big Brother la Senat

Reprezentantii Consiliului National al Audiovizualului (CNA) au reclamant miercuri comisiilor parlamentare pentru cultura ca emisiunea tv Big Brother incalca prevederile legale ale audiovizualului.

Rasvan Popescu, membru al Consiliului, a precizat ca postul de televiziune care difuzeaza aceasta emisiune a fost sesizat deja de doua ori de catre CNA fara a se observa insa nici un rezultat.

In alta ordine de idei, el a afirmat ca peste doua zile va fi publicat un raport al CNA potrivit caruia PSD este mult mai mediatizat decat partidele din Opozitie . "Exista un dezechilibru care afecteaza pluralismul politic", a spus Rasvan Popescu, care a afirmat ca va propune ca directorii adjuncti din SRR si SRTV sa fie numiti de Opozitie.

Cele doua comisii parlamentare pentru cultura ale Senatului si Camerei Deputatilor au aprobat in aceeasi sedinta raportul anual al Consiliului National al Audiovizualului.
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.