Social

#osim #showbiz #bianca dragusanu #vedete intern #marca bianca dragusanu

Bianca Dragusanu o ia pe urmele Mihaelei Radulescu. Uite ce a putut sa faca!

Bianca Dragusanu este pe cale sa ajunga marca inregistrata. Iubitul sau, Victor Slav, a depus, in urma cu cateva zile, cerere la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci in vederea inregistrarii marcii "Bianca Dragusanu".

Brandul este inregistrat pentru produse si servicii grupate pe clasele 25, adica articole de imbracaminte si incaltaminte, articole pentru acoperirea capului, si 35, mai exact publicitate, conducerea si administrarea afacerilor, lucrari de birou.

Bianca a mai avut doua tentative de inregistrare a numelui sau anul trecut. Cele doua marci care ii poarta numele, respectiv Bianca Dragusanu si BB By Bianca Dragusanu, pentru care aceasta a depus cereri in 2013, au fost insa radiate.

Insa Bianca Dragusanu nu este singura vedeta care si-a inregistrat numele ca marca la OSIM. Au mai facut-o inaintea ei Mihaela Radulescu, Andi Moisescu, Marius Moga si Smiley. Andreea Esca a fost printre primele branduri de vedete inregistrate la noi, scrie paginademedia.ro. Teo Trandafir si Loredana sunt si ele "marca" de ani buni.

CITESTE SI:

6 dive indragostite lulea de barbati necopti
Mega-scandal! Chef Florin Dumitrescu, facut albie de porci: E seful mascaricilor!
Oana divorteaza! Ce a facut sotul ei este inadmisibil!

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea