Social

#concursuri #concurs

BestConcurs.ro - Aici gaseste fiecare concursul care i se potriveste si care ii place!

Asemanator cu alte tari si in Romania creste numarul acelora care colectioneaza diferite lucruri. insa in loc de seminte, camara devine plina de puncte, cupoane de cumparaturi, bonuri fiscale si ambalajele produselor.

Lucrurile nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi. Realizam acest lucru in fiecare zi. Credem ca pietonul care ridica de pe strada un ambalaj de ciocolata este un ecologist, nu ne intereseaza mamica care aranjeaza rotile caruciorului, deoarece atentia noastra este captata doar de bebelusul cel scumpic, dam din cap si ne uitam urat la acea persoana care cotrobaie in cosul de gunoi aflat in parcarea centrului de cumaparaturi si fara sa ne gandim, il lovim la cap cu manerul maturii sau cu o bata de baseball pe acea persoana care pe timp de noapte intra in gradina noastra, insa se poate ca toti acesti oameni au un singur lucru in comun: sunt vanatori pasionati de premii (concursomani).

Colectioneaza acele lucruri pe care majoritatea oamenilor le considera obiecte fara valoare. Se poate ca multi dintre noi ne suparam cand vedem un ambalaj de ciocolata aruncat pe strada, insa ecologistul, persoana intitulata cersetor care cotrobaie in gunoi si mamica care se apropie de ambalajul de ciocolata, iar apoi il ridica imitand o reparatie de carucior considera toate aceste lucruri drept comori. Nu putem fi siguri ca strainul care intra pe furis in gradina noastra vrea sa ne fure valorile, poate ca in decursul zilei a observat un obiect fara nicio valoare, de exemplu un ambalaj de ciocolata Milka aruncat pe jos si doreste sa-l obtina pe timpul noptii, fara sa fie observat.

Zambiti citind toate acestea? Aveti tot dreptul, insa hadeti sa vedem o lista scurta a premiilor oferite de concursurile organizate in legatura cu aceste produse: apartamente de zeci de mii de euro, multe masini premium, calatorii in jurul Pamantului cu bani de buzunar in valoare de mai multe mii de euro, mobile de milioane de lei, aparate casnice, televizoare de categorie premium, smartphone-uri, sisteme home cinema, vouchere de cumparaturi de milioane de lei, acestea fiind doar premiile intai. Pentru ca toate acestea sa fie ale noastre, trebuie doar sa trimitem inapoi cateva bonuri fiscale, ambalaje, sa inregistram coduri promotionale, sa completam formulare sau sa ne inscriem la un newsletter. Sansele pentru castigarea premiilor sunt mult mai mari, decat sansele extragerii a cinci numere la loterie, nemaivorbind de faptul ca in majoritatea cazurilor consumam produsele cumparate sau le folosim cu un anumit scop, astfel participantii concursurilor trebuie sa suporte doar cheltuielile postale.

Cei care cred ca in acelasi timp exista doar putine concursuri, gresesc. Este suficient doar sa vizitati portalul BestConcurs – cel mai mare portal de concursuri online din Romania, actualizat zilnic – sau sa descarcati aplicatia portalului BestConcurs pentru smartphone-uri (din App Store sau Google Play) si veti fi uimiti de numeroasele posibilitati. Fiecare vizitator dornic sa castige poate alege dintre sute de concursuri active si actualizate zilnic, iar concursurile pot fi grupate pe categorii.

Se pare ca organizarea de concursuri este o investitie buna, deoarece din ce in ce mai multi oameni profita de oportunitate, iar numarul concursurilor pe internet este in crestere, prin trimiterea unui formular sau prin inscrierea la newsletter pot fi obtinute premii valoroase.

Din nefiricire in Romania inca nu este posibil sa solicitam livrarea mostrelor gratuite ale firmelor, societatilor mari in casele noastre. Firmele aleg sa cheltuiasca multe milioane pe reclame Tv si publicitate, sau pe anunturi care apar in ziare, si nu iau in considerare faptul ca – cu un mic sacrificiu – ar putea sa ajunga mai aproape de consumatori. in America „freebies” este de multi ani un lucru obisnuit. Astfel multe lucruri mici pot fi comandate absolut gratuit pentru a le incerca. Dvd-uri, tricouri, abonamente de reviste, produse cosmetice etc. asteapta ca sa fie comandate de cineva.

Va intrebati in ce consta profitul? Prin aceasta metoda firma ajunge direct la consumatorii ei, si le face fericiti prin oferirea de produse gratuite, iar consumatorii se simt indatorati. De acum incolo daca consumatorul intr-un magazin trebuie sa aleaga dintre doua produse concurente, cel mai probabil va alege produsul firmei mai generoase. Iar toate acestea o costa pe firma doar cativa lei cheltuiti pe servicii postale.

Din nefericire pe internet nu creste doar numarul concursurilor, ci si numarul impostorilor si al inselaciunilor, de aceea trebuie tot timpul sa fiti pe faza, sa fiti atenti la acele date personale pe care le oferiti si la acele persoane carora le oferiti pe acestea. Dorim sa va atragem atentia in special asupra faptului ca niciodata sa nu va oferiti CNP-ul pe niciun site, oricat de atragator ar fi premiul oferit. De asemenea puteti sa fiti suspiciosi in cazul in care pentru castigarea unui sejur de lux trebuie sa va trimiteti datele personale si adresele de e-mail ale zece cunostinte la o adresa de e-mail Yahoo, sau daca o firma cu o denumire minunata – insa necunoscuta de Dvs. – va ofera premii ireal de mari in schimbul datelor Dvs. personale. Pentru a evita situatia sa fiti indusi in eroare vizitati portalul BestConcurs si participati doar la concursurile autentice, reale. Pe portalul BestConcurs sunt publicate doar acele concursuri care dispun de regulamente oficiale.

Cei care nu stiu cum sa se apuce de vanatoarea de premii, sa viziteze portalul BestConcurs unde apar zilnic cele mai noi si cele mai palpitante, interesante concursuri. Aici gaseste fiecare concursul care i se potriveste si care ii place.

Cei care nu joaca, nici nu castiga! Puteti sa participati la concursuri prin intermediul multor lucruri – ambalajul produselor obisnuite, bonuri fiscale, poze, obiecte aruncate zilnic. Dar atentie! Vanatoarea de premii este infectioasa si creeaza dependenta. Deci sa nu va mirati daca gasiti printre lucrurile unei rude pungi goale de chipsuri, bonuri fiscale de la Kaufland, acestea sunt doar indicii ca persoana respectiva a devenit dependenta de vanatoarea de premii. insa exact din aceasta cauza se poate intampla ca acea persoana va avea in curand o masina noua, sau ca se va uita la X-factor pe un televizor curbat OLED.

Ne simtim bine atunci, cand castigam ceva. Este un cliseu, totusi este adevarat. Castiga acum cu BestConcurs!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea