Social

Besiktas-Chelsea, la Gelsenkirchen

Un meci asteptat cu mare interes in Liga Campionilor la fotbal se va disputa marti seara intre echipele Besiktas Istanbul si Chelsea Londra , dar nu pe terenul echipei turce, care urma sa fie gazda, ci pe un stadion neutru, la Gelsenkirchen (Germania), in urma deciziei UEFA ca o masura de securitate dupa ultimele atentate teroriste de la Istanbul.

Antrenorul lui Chelsea, Claudio Ranieri, a declarat reporterilor ca formatia sa nu va juca pentru un meci nul ci la victorie. "Aceasta este filozofia noastra in acest sezon, cand dorim sa castigam si camponatul Angliei". Din formatia londoneza va lipsi probabil argentinianul Crespo, dar in schimb au fost recuperati francezul Calude Makelele si Joe Cole. In atac vor juca olandezul Hasselbaink si romanul Adrian Mutu.

De la Besiktas, antrenata de romanul Mircea Lucescu, nu vpor lipsi portarul Cordoba, mijlocasii Ibrahim si Pancu, varful de atac Ilhan Mansiz.

Meciul va incepe la ora 20,30 (ora Romaniei)si va fi arbitrat de elvetianul Aders Frisk.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea