Social

#ceausescu #critica #berlusconi

Berlusconi, comparat de opozitie cu Ceausescu

Ultimele ispravi ale premierului italian, Silvio Berlusconi , i-au facut pe membrii opozitiei sa spuna ca este un pericol pentru democratie si ca a reusit sa-l intreaca chiar si pe dictatorul roman Nicolae Ceausescu .

Leoluca Orlando, unul din liderii formatiunii Italia Valorilor, membru al opozitiei, a declarat ca premierul italian este o grava amenintare pentru democratie, dar si pentru echilibrul dintre puterile statului, informeaza Iris Press.

Berlusconi este acuzat si ca impune un control strict asupra informatiilor care apar in presa, desi in public declara contrariul.

"In timpul campaniei electorale vrea sa desfiinteze niste emisiuni tv unde se discuta lucruri care nu ii erau favorabile. Nici macar Nicolae Ceausescu nu a facut ceea ce face el acum", a precizat Orlando.

Reprezentantul opozitiei a spus ca, in acelasi timp, premierul italian isi continua atacul asupra magistratilor si ca refuza confruntarile democratice pentru ca nu are ce argumente sa aduca pentru actiunile sale.

 ( citeste continuarea pe Ziare.com )
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea