Social

Berea fara alcool previne cancerul

Berea e o båuturå obtinutå, øn mod clasic, din fermen­tarea unor cereale. Cele mai im­portante com­ponente ale acesteia sunt apa, maltul æi hameiul. Berea e conside­ratå cea mai veche båuturå din lume, consumatå øncå din vremea egiptenilor antici. Doctorul Nwabu­dike ne spune azi care sunt avantajele consumului de bere . De fiecare datå cπnd vorbim despre efectele consumului de bere o facem øn mod negativ. Fie cå ne ameteæte, fie cå ne creæte burta, fie cå ne creeazå dependentå. Putini ætiu ønså cå berea poate fi æi un aliment benefic pentru organism. Singura conditie e ønså moderatia. Berea contine, øn functie de metoda produ ­cerii sale, vitaminele B, magneziu, seleniu æi fosfor, øn cantitåti semnificative. Øn doze mici, consumul de bere poate avea un bun efect antistres , astfel aju­tπnd corpul så se mentinå sånåtos. De asemenea, statisticile unor savanti aratå cå berea fårå alcool poate avea efecte protectoare contra cancerului æi bolilor cardiovasculare. Totuæi, consu­mul cantitåtilor mari de be­re cu alcool duce la creæterea bur­tii æi a obezitåtii. Uneori chiar æi la alcoolism. Mai multe amånun­te puteti afla la ca­binetele de der­­ma­­tologie, acu­puncturå æi ho­meo­ pa ­tie la telefon 021/332.51.67

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea