Social

#benzina #ieftinire benzina # benzina petrom #pret carburanti

Benzina s-a ieftinit la pompele Petrom

Compania OMV Petrom, cel mai mare jucator pe piata carburantilor, a operat in noaptea de marti spre miercuri o noua modificare a preturilor benzinei si motorinei. Astfel, preturile au scazut cu trei bani pe litru.

In urma reducerii de pret, la statia Petrom din Soseaua Pipera un litru de motorina Standard costa 5,82 lei, timp ce unul de motorina Extra costa 6,05 lei.

In ceea ce priveste noile preturi ale sortimentelor de benzina, acestea sunt de 5,78 lei/litru (benzina Standard), respectiv 6,20 lei/litru (benzina Extra 99).

Este cea de-a treia ieftinire aplicata de compania petroliera in ultimele sase saptamani.

In alta ordine de idei, Guvernul Romaniei si compania austriaca OMV, actionarul majoritar Petrom vor incepe o serie de negocieri pe un pachet de masuri prin care ambele parti sa castige. Premierul Victor Ponta spune ca se ia in calcul posibilitatea ca autoritatile de la Bucuresti "sa controleze intr-o anumita masura" pretul carburantilor.

Sursa foto: mesagerdeconstanta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea