Social

#Ganriela Firea #benzi unice #benzi unice pentru autobuze #trafic bucuresti

Benzi unice pentru autobuze in Capitala: anuntul facut de Gabriela Firea!

Astazi, Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a anuntat joi ca instituirea benzilor unice pentru mijloacele de transport in comun va incepe in prima parte a lunii iunie.

“Mai aproape de debutul proiectului benzi unice. in prima parte a lunii iunie va demara pilotul in zona: soseaua Bucuresti Ploiesti de la intersectia cu str. Elena Vacarescu — Piata Presei Libere — B-dul Kiseleff — Maresal Prezan — Calea Dorobantilor (intre Piata Dorobantilor si Piata Lahovary) — George Enescu — Magheru — Piata Romana.

In partea a doua a lunii iunie vom inaugura si proiectul pentru fluidizarea traficului in zona Colentina. Linia tramvaiului 21 va fi protejata de gard, ca linia 41, pentru ca masinile mici sa nu mai intre pe linia de tramvai, blocand circulatia. Cale proprie pe tot traseul: terminal Sf. Gheorghe — Calea Mosilor — Obor — Sos. Colentina — Terminal Colentina", a scris Gabriela Firea pe Facebook

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea