Social

# testament benone sinulescu #avere benone sinulescu #benone sinulescu

Benone Sinulescu avea testamentul facut! Cui ii ramane averea artistului

Cantaretul Benone Sinulescu si-a facut testamentul in urma cu cativa ani. Acesta a vorbit deschis la vremea respectiva despre acest lucru. In plus, a precizat cine vor fi mostenitorii sai.

 

Regretatul artist a murit ieri, 18 noiembrie, la varsta de 84 de ani. Acesta avea insa testamentul pregatit inca din urma cu cativa ani.  Despre testament, artistul declara ca el si sotia au stabilit deja ce se va intampla cu averea lor. Mai mult, artistul avea incredere deplina in sotia acestuia care se ocupa de partea financiara a familiei.

“Nu stiu pe unde am banii in banci, nevasta stie. Daca mor eu, ea beneficiaza de tot sau invers. E o tampenie asta cu testamentul”, povestea Benone Sinulescu.

Cu toate acestea, artistul era preocupat de ce se va intampla cu drepturile de autor in momentul in care acesta nu va mai fi. Acesta este unul dintre motivele pentru care Benone Sinulescu a ales sa-si faca testamentul.

Benone Sinulescu si sotia acestuia si-au facut testamentele in 2014. Acestia au fost la notar si au decis cui sa ramana averile la acea vreme.

“Eu si sotia mea avem reciprocitate… Daca mor eu, totul ii ramane ei… Si drepturile de autor, casele din Bucuresti, Buzau si de langa Arad, banii, toata averea noastra. Si invers… Doar ca sotia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor. In acest sens, am facut deja testamentul la notariat. Am preferat sa fie ceva gandit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lasa de izbeliste. Dupa ce niciunul dintre noi nu va mai trai, avem nepoti. Si eu, si nevasta-mea avem familii mari”, a declarat Benone Sinulescu pentru VIVA!.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea