Social

#ucigas belgian #pruncucidere #joker

Belgianul care a omorat doi bebelusi, acuzat si de o crima neelucidata

Belgianul in varsta de 20 de ani inculpat pentru uciderea a doi bebelusi si a unei educatoare intr-o cresa , saptamana trecuta, este de asemenea suspectat de uciderea unei femei in varsta de 73 de ani, a anuntat luni justitia belgiana.

"Autorul atacului de la cresa este si autorul unei crime ingrozitoare, ce a fost comisa la 16 ianuarie la Beveren, unde a fost ucisa o doamna in varsta de 73 de ani", crima pana acum neelucidata, a spus procurorul local, Christian Du Four, citat de AFP.

El a precizat ca tanarul, identificat de el ca fiind Kim De Gelder, intentiona sa atace si alte crese vineri. "Avea o lista cu trei crese din Termonde, printre care cea la care a actionat", a spus magistratul.

De la arestarea sa, vineri, dupa ce a ucis cu un cutit doi copii si o educatoare in cresa din vestul Belgiei, el refuza sa discute cu anchetatorii si nu a dat nicio explicatie pentru fapta sa. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea