Social

#atac bomba bruxelles #bomba bruxelles #atentat terorist #bomba #bruxelles #belgia

Belgia in alerta! Atac cu bomba la Bruxelles!

O bomba a fost detonata in cursul noptii la Bruxelles. Belgia este in alerta dupa ce Institutul de Criminalistica din Bruxelles a fost tinta atacatorilor. Din fericire nu s-au inregistrat victime.

Atentatul s-a produs la ora 02:30 (03:30 ora Romaniei) in parcarea institutiei. Potrivit informatiilor disponibile, un vehicul ar fi intrat in parcare, trecand peste trei bariere, iar "unul sau mai multi" suspecti ar fi detonat ulterior o bomba, informeaza postul RTL Belgia.

Deflagratia a fost urmata de un incendiu. Numeroase echipaje au intervenit la fata locului pentru a stinge focul, scrie libertatea.ro.

Potrivit primelor informatii un vehicul ar fi intrat in parcarea institutului, dupa ce a trecut cu forta peste trei bariere, iar ulterior unul sau mai multi suspecti au detonat bomba.

"Pagubele sunt importante. Probabil ca (explozia) nu s-a produs accidental. Explozia a fost foarte violenta. Geamurile laboratorului au fost aruncate la zeci de metri", a declarat un purtator de cuvant al pompierilor, Pierre Meys.

Nivelul de alerta terorista in Belgia ramane la trei, in urma atentatului din luna martie de la aeroportul si metroul din Bruxelles si care s-a soldat cu 32 de decese, potrivit mediafax.ro.

Sursa foto: rtbf.be

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea