Social

"Beckham sta prost cu nervii"

Presedintele clubului Bayern Munchen, Franz Beckenbauer, a declarat ca mijlocasul David Beckham are probleme cu nervii la turneele finale, informeaza cotidianul "The Sun".

"Este posibil ca Beckham sa fi suferit o cadere nervoasa la Euro-2004. De asemenea, este posibil ca Beckham sa sufere de un blocaj mental la marile turnee. A fost eliminat la Cupa Mondiala din 1998, iar acum a ratat penaltiuri in meciurile cu Franta si Portugalia. Beckham sta prost cu nervii", a spus Beckenbauer.

Lorenzo Sanz, candidat la presedintia gruparii Real Madrid, unde evolueaza capitanul reprezentativei Angliei, considera ca transferul lui Beckham in Spania este una dintre marile greseli ale actualului presedinte, Florentino Perez . "El nu a fost adus pentru calitatile sale si pentru ceea ce poate face el pentru echipa. Juca pe partea dreapta la Manchester, dar la Real nu este loc acolo, pentru ca postul este ocupat de Figo. A fost o nebunie aducerea lui Beckham, la fel ca si cedarea lui Makelele la Chelsea. Oamenii cred in continuare ca Real Madrid este cel mai bogat club din lume. Nu este adevarat, sintem dupa Manchester United si Juventus Torino", a spus Sanz.

"The Sun" noteaza ca, in cazul in care Sanz va redeveni presedinte la Real Madrid, viitorul lui Beckham la gruparea spaniola este incert si ca antrenorul Jose Antonio Camacho a spus ca nu va mai tolera desele deplasari in Anglia ale mijlocasului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea