Social

Beckham, nerabdator sa se alature efectivului echipei Real Madrid

Mijlocasul international englez David Beckham a afirmat joi ca el si familia sa sunt nerabdatori sa descopere o noua viata in Spania, precizand totodata ca nu este nelinistit in privinta adaptarii sale, in ciuda dificultatilor pe care le-au intampinat alti fotbalisti britanici in tarile latine, relateaza AFP.

"Evident, sunt foarte nerabdator sa ma integrez in efectivul echipei Real Madrid. Va fi o experienta foarte interesanta", a declarat Beckham in cadrul unei emisiuni televizate pentru promovarea unei retele de saloane de frumusete.

"Va fi o provocare pe teren, dar si in afara acestuia. Eu cred ca si sotia mea si cei doi copii ai nostri vor fi entuziasmati sa traiasca in Spania. De aceea suntem atat de nerabdatori sa ajungem acolo", a mai precizat internationalul englez.

Aflata alaturi de sotul sau, Victoria, de asemenea, o figura populara in Japonia pentru statutul sau de fosta componenta a trupei Spice Girls si de mamica sexy, a declarat la randul ei ca asteapta cu nerabdare sa descopere Spania. "Sunt nerabdatoare sa traiesc in Spania. Cred ca va fi minunat pentru copiii nostri. Evident, toata lumea a fost fantastica la Manchester si l-a ajutat pe David. Toti prietenii nostri ne vor lipsi, ca si Manchester desigur", a declarat ea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea