Social

Bechtel incepe lucrarile la alte doua tronsoane

Compania americana Bechtel va deschide in anul 2008 doua noi santiere pe autostrada Transilvania , conform unui raspuns dat de Ministerul Transporturilor unei interpelari adresate de catre deputatul clujean social-democrat, Vasile Puscas .

Astfel, in luna martie se anunta inceperea lucrarilor pe tronsonul 3B Mihailesti – Suplacu de Barcau, iar in septembrie la tronsonul Cluj – Mihailesti. In ceea ce priveste partea financiara, conform raspunsului primit, tronsonul Mihailesti – Suplacu de Barcau (76 km) va costa 489 de milioane de euro si va fi dat in folosinta pe 31 decembrie 2011 .

In raspunsul la interpelarea deputatului clujean se arata ca, la ora actuala, compania americana lucreaza la tronsoanele 2B (Cimpia Turzii – Gilau, de 52 de kilometri) si 3C (Suplacu de Barcau – Bors, de 64 de kilometri), care trebuie terminate pina  la inceputul lui 2010. (continuarea in Monitorul de Cluj)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Monitorul de Cluj 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea