Social

Becali stabileste cu Bucsaru primele Urziceniului

Patronul Stelei i-a atras atentia fostului angajat Mihai Stoica sa le dea ialomitenilor „200.000-300.000 de euro“, pentru aceasta urmind sa il sune pe patronul Unirii.

 Obiectivul antepascal al patronului Stelei, , aproape ca s-a implinit duminica, dupa ce Steaua s-a impus cu 2-0 in fata Daciei Mioveni, eventiment consecutiv infringerii lamentabile a CFR-ului, 1-2 in fata Pandurilor Tirgu-Jiu. Ros-albastrii n-au ajuns pe locul intii din cauza golaverajului inferior, insa i-au egalat pe ardeleni la puncte, iar daca situatia se mentine pina la finalul campionatului, Steaua il cistiga gratie rezultatelor directe favorabile.

„Nu se pune problema demisiei lui Andone, am incredere in el. Dimpotriva, i-am prelungit contractul“, a fost reactia prompta a presedintelui clujenilor, Iuliu Muresan, venita in mijlocul tensiunilor create la echipa si in rindul suporterilor.

„Sper sa gresim cu un punct mai putin decit Steaua si vom fi campioni. Steaua se poate incurca oriunde“, este planul reconfigurat al oficialului ardelean , care, din noua postura a echipei, crede ca este mai usor sa urmaresti decit sa fii urmarit.

Steaua a recuperat opt puncte in regim de urgenta, fapt ce i-a luat prin surprindere inclusiv pe bucuresteni, de la patronul Gigi Becali pina la capitanul . In atare situatie, Becali a inceput abrupt duelurile indirecte, cu trimitere mai intii la meciul pe care CFR il are joi cu Unirea Urziceni. „Mihai, trebuie sa le dai si tu doua-trei sute de mii de euro prima jucatorilor tai.

O sa vorbesc si cu Mitica Bucsaru (n.r. - patronul Unirii Urziceni), sa dati bani la baieti sa incurce CFR-ul“, i s-a adresat Becali fostului angajat, actual presedinte la Urziceni, Mihai Stoica, in cadrul emisiunii „Fanatik“, de la Telesport. Nici pe stelisti nu-i asteapta un meci usor contra Gloriei Bistrita, ai carei oficiali si-au propus sa fie gazde incomode.

„De fiecare data cind am putut n-am tinut cont de nimic si i-am batut. Ne gindim doar la noi si in acest meci si chiar as vrea sa nu se speculeze nimic altceva“, afirma vicepresedintele , care a atras atentia ca jucatorii bistriteni vor evolua pe prime mai mari decit de obicei.

Bucsaru, dator vindut lui Becali

Adversari in campionat, patronii echipelor Unirea Urziceni si Rapid, Dumitru Bucsaru , respectiv George Copos, sint datori vinduti la finantatorul Stelei, Gigi Becali. Potrivit fanatik.ro, seful Unirii, care joi evolueaza impotriva lui CFR Cluj, s-a imprumutat cu 10 milioane de euro de la Becali.

Conform aceleiasi surse, George Copos a mers mai departe, luind de la patronul ros-albastrilor 30 de mi-lioane de euro pentru a finaliza proiectul Ana Towers. „Imprumut si oameni cu bani . Am imprumutat chiar cu 11,5 milioane de euro. Nu vreau sa zic prea multe, pentru ca vine apoi DNA sau altii“, a confirmat Becali la OTV.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea