Social

Becali si Basescu au chefuit impreuna azi noapte

Presedintele Traian Basescu n-a mai rabdat si, imediat dupa meci, l-a sunat pe Gigi Becali pentru a-l invita, impreuna cu echipa, la restaurantul Golden Blitz . M-a sunat presedintele inainte de meci si mi-a zis ceva de Tariceanu, dar nu pot sa va spun ce. La final m-a sunat din nou si mi-a zis sa vin cu echipa, sa bem un pahar de sampanie, ca i-am facut o mare bucurie, a povestit, radiind de fericire, latifundiarul.

Initial, stelistii intentionasera sa mearga la restaurantul Trattoria Il Calcio din Cotroceni, dar s-au razgandit si au descins la localul preferat al sefului statului. In prealabil, echipa si conducerea s-au incalzit la fiesta suporterilor ros-albastri din Piata Universitatii. Zona restaurantului Golden Blitz a fost securizata de un important dispozitiv alcatuit din SPP-isti, acestia tinand cu greu piept asaltului ziaristilor.

Pana la urma, la insistentele lui Becali, presa a fost lasata in local, iar Basescu a declarat: N-am venit la meci pentru ca era penibil ca unul sa stea la tribuna zero, unul la tribuna I si unul la oficiala. Am vrut sa vad meciul la televizor. Nu mai sunt suparat pe Gigi pentru ce-a declarat. La bucurie se uita totul.


--------------------------------------------------------------------------------

Taxa Basescu

Presedintele l-a pus la colt pe Gigi Becali inaintea meciului.

Traian Basescu a declarat ieri ca nu va mai fi prezent in tribuna la partida Steaua - Rapid, din pricina lui Gigi Becali, care i-a atacat intr-o maniera suburbana pe Calin Popescu-Tariceanu si George Copos. Reactia lui Gigi a fost mai putin vehementa ca alta data. "M-am intalnit cu Basescu miercuri seara si nu mi-a zis nimic. Nu m-a certat, mi-a strans mana, asa ca nu stiu cum s-a decis sa nu vina", s-a aratat surprins Becali.

El a devenit apoi nostalgic dupa zilele de glorie cand batea palma cu presedintele pe stadion: "Pentru mine e o mare dezamagire , ca atunci cand omul in care ai crezut te-a tradat! Dar nu-mi schimb impresia despre Basescu, e tot om bun si sentimental". Becali a incercat sa camufleze suferinta pricinuita de "tradare": "Asta e. Nu caut ajutorul oamenilor, ci pe al lui Dumnezeu".

La adresa lui Tariceanu, Becali e tot dur: "Nu ma sucesc. M-a ironizat, cum sa-l mai primesc la mine in casa? La mine, la oficiala, primesc pe cine vreau. E ospitalitatea mea. Daca nu am chef, nu-i dau voie si gata. Ce atata tevatura?". (continuarea in Evenimentul Zilei )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea