Social

Becali se teme de Gloria Bistrita

Gigi Becali are emotii mari inaintea partidei cu Gloria Bistrita . Pentru patronul Stelei, meciul de la este cel mai dificil test din retur. Becali este convins ca o victorie impotriva echipei lui Sabau si un insucces al CFR-ul la Urziceni i-ar asigura Stelei titlul de campioana.

Becali stie care este cel mai dificil adversar al Stelei in ultimile sapte etape. Patronul din Ghencea se teme cel mai mult de meciul cu Gloria Bistrita . Starea gazonului din Reghin si jocul bun al ardelenilor ii dau batai de cap latifundiarului din Pipera. Becali si-a facut si calculele pentru etapa a 28-a: CFR pierde la Urziceni, cu formatia prietenului sau Mitica Bucsaru, iar Steaua obtine toate punctele cu Bistrita.

Altfel, stelistul Valentin Badea a fost suspendat, astazi, de Comisia de Disciplina, pentru doua etape si amendat cu 2500 lei, pentru ca si-a lovit un adversar cu cotul in timpul partidei cu Dacia Mioveni, din etapa a 27-a.

Partida Gloria Bistrita - Steaua, din etapa a 28-a a Ligii I, se joaca joi, de la ora 17.00, la Reghin.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea