Social

#gigi becali #multumit #dorinel munteanu #steaua

Becali, multumit de Dorinel Munteanu

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, este de Dorinel Munteanu , chiar daca acesta nu a obtinut nicio victorie in cele trei meciuri disputate cu el antrenor.

"Daca imi place jocul Stelei de cand a venit Munteanu ? Nu ca sunt multumit , sunt foarte multumit de ceea ce a realizat el pana acum la echipa. Ce daca suntem la 8 puncte de Dinamo?", a spus Becali, conform Gazeta Sporturilor .

Becali pune insuccesele din ultima vremea a "ros-albastrilor" pe seama ghinionului. "Dorinel nu poate antrena si norocul. Cand nu este sa fie, nu este. La fel s-a intamplat si cu Dinamo, si cu Lyon , si la meciul cu Rapid. Pai, am avut 7 ocaziii clare cu Dinamo, cu Lyon am primit goluri pe finaluri de repriza, iar in Giulesti am avut iar 3 ocazii clare si o bara", a mai spus latifundiarul din Pipera.

Sub conducerea lui Dorinel Munteanu, Steaua a obtinut urmatoarele rezultate: 1-1 cu Dinamo, 0-2 cu Lyon si 0-0 cu Rapid.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea