Social

Becali il arunca pe Duckadam in lupta pentru Arad

Cristian Dimitrie Stragea (PNL), Petru Nicolae Iotcu (PD-L) si Florin Remetan (PSD) vor sefia judetului care in ultimii ani a cunoscut o dezvoltare fara precedent, iar alte investitii bat la usa. Un candidat vedeta, chiar daca are putine sanse, este eroul de la Sevillia, Helmuth Duckadam , presedintele PNG-CD Arad.

Bugetul Consiliului Judetean Arad pentru 2008 este de 141milioane lei.

Consilierul lui Tariceanu

Liberalul Cristian Stragea este cunoscut ca un vechi activist de partid. De la simplu membru PNL a trecut pe la sefia organizatiei de tineret, iar din 2006 este presedintele PNL Arad. Cariera sa politica a fost legata adesea de cel care controleaza PNL Arad inca de la infiintare , actualul secretar general al Camerei Deputatilor, fostul deputat Titu Gheorghiof. Cristian Stragea a fost si prefect al judetului Arad, functie pe care a parasit-o pentru a putea candida la sefia partidului.

Odata ales presedinte peste liberalii aradeni, Cristian Stragea a fost ales si de conducerea PNL centrala pentru a fi consilier de stat la cancelaria primului ministru , pozitie la care a renuntat pentru a candida. Cu sau fara politica, Stragea ramane un om cunoscut in judet, fiind inainte de orice, medic, lucrand mult timp ca medic la tara. (continuarea in Evenimentul Zilei)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea