Social

#bebelus #copil #amprentare # amprentare la nastere

Bebelusi amprentati la nastere

Bebelusii , dar si mamele lor, sunt amprentati, la nastere , intr-o clinica privata din Timisoara. Tehnica folosita aici, in premiera nationala, va ajuta la recuperarea copiilor disparuti si la identificarea femeilor care isi abandoneaza copiii, arata Realitatea Tv.

Amprentele sunt recoltate prin metoda clasica, cu tus , iar operatiunea nu prezinta absolut niciun fel de pericol pentru nou nascuti sau pentru mame. Practic, degetul aratator al mamei este amprentat inainte de nastere, iar ambele picioare ale bebelusilor sunt amprentate la cateva minute dupa nastere.

Documentul continand amprentele devine oficial si ramane in original la spital, alaturi de foaia de observatie, in timp ce parintii primesc o copie, in momentul in care isi externeaza copilul.

Mamele care au nascut in aceasta clinica spun ca ideea este foarte buna si amprentarea bebelusilor ar trebui introdusa si in spitalele de stat.

 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea