Social

#bebelus rapit #apel facebook #rapire copil

Bebelus rapit, gasit in doar 3 ore cu ajutorul Facebook. Iata cum a fost posibil

Victoria, fetita abia nascuta a unei familii din Canada, a fost rapita din maternitatea in care se afla chiar din bratele mamei sale. Din fericire, ea a fost gasita la scurt timp, datorita mobilizarii exemplare a unor persoane foarte active pe site-ul de socializare Facebook.

Luni seara, Melissa McMahon o legana in brate pe micuta ei. O femeie imbracata in asistenta medicala i-a spus ca trebuie sa cantareasca bebelusul. Mamei nu i s-a parut nimic suspect, mai ales ca Victoria nu fusese cantarita la nastere. La scurt timp, si-a dat seama ca ceva rau s-a petrecut. Atunci, tatal micutei a postat pe Facebook o fotografie a copilei insotita de un apel disperat: "Ajutati-ne sa o gasim pe fiica noastra. Va rugam, distribuiti cat mai repede posibil!".

Imediat, mesajul a devenit viral, el fiind distribuit de peste 8.000 de ori. Un grup de tineri s-a mobilizat rapid. "Eram pe Facebook. Am vrut sa ajutam si noi in acea noapte, asa ca am iesit pe strada pentru a cauta masina", a povestit Charlene Plante. Cand a vazut imaginile de pe camera de supraveghere facute publice de Politia locala, Charlene Plante a recunoscut-o pe tanara care rapise copilul si i-a condus pe oamenii legii direct la apartamentul suspectei, o femeie de 21 de ani.

Sursa foto: captura facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea