Social

#bebelus mort botez #deces bebelus # cristalnita #bebelus mort #bebelus

Bebelus mort in urma botezului! Avocatul Poporului s-a autosesizat

Avocatul Poporului s-a autosezizat s-a autosesizat in cazul bebelusului mort in urma botezului. Cazul bebelusului care s-a inecat in timp ce era scufundat de preot in cristalnita a intristat o tara intreaga.

Renate Weber, Avocatul Poporului s-a autosesizat in acest caz si a initiat o ancheta.  

"Noi acum ne-am sesizat din oficiu. O sa facem si noi propriile investigatii, o sa luam si parerea specialistilor si sper ca in cateva zile sa avem o pozitie oficiala a institutiei", a declarat Renate Weber, pentru ziare.com.

Tatal baietelului in varsta de o luna si jumatate mort dupa slujba de botez de la Biserica "Sf. Constantin si Elena", din cartierul Zamca, din municipiul Suceava, a relatat ce a vazut cu ochii sai in timpul slujbei, inainte de tragedie:

"L-am dus la biserica pentru increstinare, ce pot sa va spun e ca baiatul plangea, dar preotul l-a scufundat de trei ori in apa, iar el a inhalat apa. Parintele l-a scos, l-a sters, de la doctori am aflat ca a inhalat 110 ml apa. Pe copil l-a busit sangele pe nas, l-am pus cu fata in jos, sa scoata apa, nu si-a revenit, bataile inimii erau, dar avea un puls foarte scazut... Daca vezi copilul cu gura cascata si ca plange nu il scufunzi de tot in apa, nu?", a declarat tatal bebelusului pentru publciatia locala Monitorul de Suceava.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea