Social

#agresiune #bataie #fals #politist #scandal

Batuti in propria casa de patru politisti falsi

Politistii bucuresteni cauta patru hoti care s-au dat drept politisti si au patruns in casa unor bucuresteni. Victimele au spus ca atacatorii aveau cagule, pistoale si chiar si o pereche de catuse.

O familie de bucuresteni au fost batuti in propria casa de o gasca de barbati inarmati. Ei su sunat la usa in mijlocul noptii, dandu-se drept politisti si au navalit peste cei din apartament, lovindu-i si amenintandu-i.

"Au batut la usa. Am deschis usa si intrat cu cagulele si cu pistoalele peste noi. A zis ca e de la politie si atuncea a intrat in casa si a zis sa stam culcati. Avea masca pe fata, pistoale in mana, catuse", a declarat una dintre victime, pentru Realitatea.net.

Cei atacati au spus si ca este posibil ca agresorii sa fis tiut ca au vandut de curand un imobil si sa fi presupus ca au bani in casa. Politistii spun insa ca exista posibilitatea ca acest atac sa fie de fapt o reglare de conturi .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea