Social

#bataie universitate #proteste universitate #manifestanti universitate

Bataie intre manifestantii de aseara de la Universitate

Ieri seara, cativa manifestanti care protestau in Piata Universitatii s-au luat la bataie din cauza divergentelor de opinii politice pe care le aveau, fiind nevoie de interventia jandarmilor pentru a calma spiritele.

Joi seara, in Piata Universitatii din Capitala, au avut loc proteste impotriva intregii clase politice actuale, care au adunat laolalta mai multi manifestanti, insa cu pareri impartite, care au iscat reactii agresive si chiar la violente intre o parte dintre ei, relateaza mediafax.ro

Un grup de protestatari ceva mai numeros s-a aflat in fata Teatrului National, iar celalalt a manifestat de pe trotuarul fantanii de la Universitate. In timp ce unii scandau lozinci impotriva intregii clase politice romanesti, inclusiv a regimului actual de guvernare, in frunte cu Ponta, celalalt a cerut doar demisia presedintelui Basescu.

Divergentele de opinie din cadrul grupului protestatar aflat la fantana de la Universitate au dus la aparitia unor violente si la incidente intre cativa manifestanti, care au necesitat interventia echipajelor de jandarmerie, pentru a-i desparti si s-au soldat cu ridicarea a doua persoane pentru declaratii.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea