Social

#basescu #urmas #ginghis han

Basescu, urmasul lui Ginghis Han

Traian Basescu han tatar. Aceasta este convingerea europarlamentarului PSD Adrian Severin , pe care a expus-o ieri din nou , dupa ce, in urma cu aproape patru ani, provocase un scandal public cu un editorial in care-l atacase pe Basescu la origini, consideranu-l un element „alogen”.

In 2005, severin a fost cercetat de Consiliul pentru Combaterea Discriminarii tocmai din cauza faptului ca declarase ca originea tatara a presedintelui il face „sa manipuleze perfect suferinta poporului” in mijlocul caruia traieste.

De data asta, Severin a mers pe fir mai departe, stabilindu-i lui Traian Basescu stramosul prim: nimeni altul decat sangerosul Ginghis Han . Intr-un raport pe care institutul condus de Severin l-a prezentat la sfarsitul saptamanii trecute – intitulat „Victoria Neo-cezarismului. Patria in pericol!” -, Traian Basescu este prezentat ca urmas al celebrului han tatar.

Continuarea in Gandul

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea