Social

#traian băsescu #raed arafat #legea sanatatii # noua lege a sanatatii

Basescu sustine noua lege a Sanatatii si il ataca pe Raed Arafat

Traian Basescu l-a criticat pe secretarul de stat din Ministerul Sanatatii Raed Arafat pentru atacurile acestuia la noua lege a Sanatatii si a spus ca, daca are opinii total contrare ministrului, atunci unul dintre ei trebuie sa plece.

"Cine credeti ca o sa plece? Ghici, ghicitoarea mea!", a conchis Traian Basescu, la finalul unor lungi interventii telefonice la Realitatea TV in care l-a acuzat pe secretarul de stat ca doar critica si nu incearca sa vina cu imbunatatiri si propuneri pertinente.

Presedintele a mai afirmat ca Romania are nevoie de noua lege , mai ales ca foarte curand trebuie sa ne aliniem la standardele europene din domeniul sanatatii.

In replica, Raed Arafat s-a aratat din nou nemultumit de modificarile aduse de noua lege la sistemul de urgenta si a spus ca se gandeste serios sa isi dea demisia din functie.

Legea Sanatatii se afla in dezbatere publica din 28 decembrie, urmand ca forma finala sa fie promovata de Guvern in Parlament.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea