Social

#traian basescu csm #presedintele basescu csm

Basescu: Sper ca Justitia sa nu fie afectata de criza economica

Presedintele Traian Basescu a deschis sedinta CSM in care se va prezenta bilantul de activitae al anului 2008 si se va alege noua conducere a institutiei.

Seful statului le-a urat magistratilor ca eficienta justitiei sa nu fie afectata, in 2009, de criza economica. "La multi ani, un an bun chiar daca o sa fie un an in care vom fi afectati de criza economica , sper sa fie un an in care criza economica sa nu se manifeste si asupra eficientei justitiei", le-a spus Basescu, la inceputul sedintei, magistratilor.

Raspunzand la o intrebare din sala, seful statului le-a spus judecatorilor ca, in cazul in care exista o criza morala , ei sunt datori sa o rezolve. "Criza morala tot dumneavoastra, judecatorii, o rezolvati, daca este de rezolvat o astfel de criza", a zis Basescu.

Consiliul Superior al Magistraturii isi alege, joi, o noua conducere. Pana in prezent nu si-a anuntat nimeni oficial candidatura, insa membrii CSM isi pot depune candidaturile chiar si in timpul sedintei

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.