Social

#laura codruta kovesi #traian băsescu

Basescu, “pacalit” de Kovesi. “Femeia asta trebuie arestata pe loc!”

Dupa inregistrarea audio cu procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, data publicatii aseara, Traian Basescu a reactionat. Liderul PMP este de parere ca sefa DNA ar trebui „incatusata” si „trimisa la beci, acolo unde a trimis atatia oameni nevinovati”.


„Aceasta inregistrare imi confirma un lucru si anume ca oamenii politici sunt tinte pentru doamna Kovesi. Am vazut afirmatia ‘hai sa il reducem pe primul ministru’, e vorba de Grindeanu, am vazut afirmatia ca are nevoie de 3-4 ministri, pentru ca astea-s de rasunet, am vazut afirmatia ca ‘hai sa iesim cu ceva si hai iesiti cu Udrea, Ioana Basescu’. (…) Deci sunt canalele controlate care executa politicieni. (…) OUG 13 nu este singurul dosar in care doamna Kovesi s-a implicat direct, sa controleze si sa aprobe tot ce trebuie ca sa se ajunga la tinta. Mai sunt dosare, eu mai stiu cel putin unul. (…) Femeia asta trebuie arestata pe loc. Trebuie incatusata, trimisa la beci, unde a trimis atatia oameni nevinovati, si pe urma procurorii care au fost obligati sa faca dosare sa vina martori. Au stat zeci de oameni politici importanti in beciuri, pentru ca doamna avea nevoie sa iasa cu dosare rasunatoare”, a spus Basescu, la Romania TV.

Basescu a mai afirmat ca s-a „pacalit’ atunci cand a numit-o pe Laura Codruta Kovesi la sefia DNA si ca „drama este ca si dl Iohannis i-a prelungit mandatul’.

Traian Basescu a mai declarat ca sefa DNA „sacrifica destine pentru propria ei glorie” si ca in interiorul DNA sunt procurori care incep sa se revolte si ca „s-au saturat sa mai faca dosare la comanda”.

Purtatorul de cuvant al Directiei Nationale Anticoruptie, Livia Saplacan, spune ca inregistrarea aparuta in spatiul public, in care sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, ar da ordine procurorilor din subordinea sa ”sa ajunga la premier”, contine fragmente intre care au fost intercalate sintagme menite sa distorsioneze continutul celor spuse.

“Inregistrarea contine fragmente care au fost rostite de procurorul sef in mod public ori la sedintele de lucru cu procurorii unei sectii operative. intre fragmentele respective au fost intercalate o serie de sintagme care nu ii apartin si care sunt menite sa distorsioneze grav continutul celor spuse”, a declarat purtatorul de cuvant al DNA.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea