Social

#1 decembrie #basescu #arcul de triumf

Basescu merge pe 1 decembrie la Arcul de Triumf , desi stie ca va fi huiduit

Traian Basescu a confirmat prezenta la ceremonia organizata pe 1 decembrie a Arcul de Triumf, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, desi este constient ca va fi huiduit si este convins ca USL-istii "pregatesc fluierasii".

Presedintele Basescu nici nu concepe sa nu participe la manifestatiile organizate cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei de la Arcul de Triumf.

Invitat intr-o emisiune la B1 Tv, seful statului a declarat ca stie ca reprezentatii USL pregatesc "fluierasii", care sa il huiduiasca. El catalogheaza gestul, pe care-l atribuie premierului Victor Ponta, drept "penibil", dar sustine ca este pregatit sa faca fata tuturor inconvenientelor si ca nu are cum sa nu fie prezent la ceremonie.

La parada organizata sambata, 1 decembrie, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, vor participa peste 1500 de militari, dar si tehnica militara apartinand Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Administratiei si Internelor, Serviciului Roman de Informatii si Serviciului de Protectie si Paza.

Foto: Revista22.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea