Social

#alegeri prezidentiale #coalitie guvernamentale #criza economica #traian băsescu

Basescu: E posibil sa nu mai candidez la prezidentiale

Presedintele Traian Basescu a admis, luni seara, ca exista posibilitatea de a nu mai candida pentru un al doilea mandat. Daca guvernul PSD-PD-L nu va avea rezultate si criza economica va afecta serios Romania, el nu va mai candida pentru un nou mandat la Palatul Cotroceni.

"Daca voi ajunge la concluzia ca, desi exista o majoritate foarte puternica in Parlament, criza economica ii va afecta pe romani mai mult decat ar trebui sa-i afecteze, sigur ca analizez si posibilitatea sa nu mai candidez inca o data, pentru ca nu te poti duce dupa esecul unei coalitii pe care ai stimulat-o sa existe – dupa ce alta alternativa nu mai exista –, daca euro pentru autrostrazile fara finantare externa.

Solutia unui imprumut la Fondul Monetar International este respinsa categoric de Traian Basescu, care a propus ca solutie un imprumut de cateva miliarde de euro de la Uniunea Europeana, insotit de un "acord de supraveghere" cu FMI.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea