Social

#copil #caseta #traian băsescu

Basescu despre caseta cu copilul lovit: Ar fi fost mortala cu trei zile inainte de alegeri

Presedintele Traian Basescu a recunoscut ca aparitia inregistrarii in care loveste un copil i-ar fi putut fi fatala daca ar fi fost lansata aproape de ziua celui de- al doilea tur de scrutin .

Basescu a recunoscut ca a impins copilul, sustine in continuare ca lovitura cu pumnul a fost falsificata in inregistrare.

"A fost groaznic pentru ca eu stiam ca l-am impins pe acel copil. Falsificarea filmului, dat cu pumnul in fata unui copil care pe urma si radea, a fost o grosolanie care, daca ar fi lansat-o cu trei zile inainte de ziua alegerilor, ar fi fost mortala. Pentru ca nu aveau timp oamenii care au facut analiza. Daca o faceau cu trei zile inainte, nu aveam ce sa ii fac", a spus Basescu in emisiunea Nasul de la B1TV.

Misterul flacarii violete

Seful statului a dat si explicatii asupra culorii , vazuta de social-democratul Viorel Hrebenciuc ca un atu mistic al lui Basescu in campania electorala.

"Culoarea mov n-are niciun fel de legatura (...) de ziua mea, am primit cadou un pulover mov si o camasa cu dungi mov. Le-am primit de la o familie care ne e apropiata", a povestit presedintele.

" Dar ce nu stie Viorel Hrebenciuc este ca movul e culoarea anului", a incheiat subiectul Traian Basescu.

 

Citeste si

Traian Basescu loveste cu pumnul un copil

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea