Social

#reexaminare #lege #loteria romana #repartizare #profit #traian băsescu

Basescu cere reexaminarea legii privind profitul Loteriei Romane

Presedintele Traian Basescu a trimis Parlamentului, spre reexaminare, un act normativ potrivit caruia, incepand cu 2009 , salariatii Loteriei Romane primesc o cota de pana la 10% din profitul contabil , ramas dupa deducerea impozitului pe profit.

Seful statului considera ca legea prin care se da posibilitatea salariatilor Companiei Nationale " Loteria Romana " ca, incepand cu exercitiul financiar al anului 2009, sa participe la profitul net al companiei, prin repartizarea unei cote de 10 la suta din profitul contabil, ramas dupa deducerea impozitului pe profit, "nu este oportuna", informeaza Newsin. Seful statului considera ca este necesar sa se cunoasca cuantumul profitului realizat de Loterie in ultimii ani, precum si situatia personalului acestei companii pentru a se putea stabili ceea ce presupune repartizarea catre salariati a unei cote de 10 la suta din profitul contabil, ramas dupa deducerea impozitului pe profit. 

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.